Wszystko przystopowało, więcej dłubaniny mierzenia, ustawiania, kombinowania.

Wprowadzamy planowaną zmianę w projekcie, tzn. pogłębiamy spiżarnie pod schodami, aby można do niej wchodzić na stojąco, a nie ma kolanach.

Stosujemy ciężką izolacje spiżarni, aby nic jej przypadkiem nie zalewało, chociaż nasz grunt to sam piach dodatkowo poziom 0 jest 0,5m nad ziemią, lepiej dmuchać na zimne.

Konieczna przeróbka to zmiana poprowadzenia rur kanalizacyjnych z kuchni oraz zmieniamy lokalizację skrzynki bezpiecznikowej z spiżarni na kotłownie.

Reszta póki co bez zmian, teraz dopiero wychodzi jaka kuchnia jest mała, zaczynamy kombinacje jak ją zaprojektować aby była funkcjonalna.

Żona koniecznie chce mieć wejście do spiżarni poprzez ukryte drzwi w zabudowie kuchennej, ładnie to wygląda, ale czy jest funkcjonalne?

Jakieś wskazówki, podpowiedzi odnośnie kuchni i zastosowanych w niej rozwiązaniach wpływających na komfort pracy??

Mid 690e1987d891f1a48c49a3c9a2ff0951

Komentarze

Dodaj komentarz

Dołącz do Newslettera ARCHON+

Otrzymuj na bieżąco informacje o nowościach projektowych, wyjątkowych wnętrzach, inspirujących realizacjach oraz atrakcyjnych promocjach.

Messenger Czat z DoradcąDostępny
 +48 12 37 21 900

Dzień dobry,

Czy chcesz, abyśmy oddzwonili do Ciebie za darmo w 28 sekund?